Aarzel niet om ons te contacteren als u nog vragen heeft of indien u meteen een afspraak wenst te maken. Op onze kennis en kunde kunt u rekenen!


Contact 0492 06 96 97

Sanitair

Sanitaire werken

Onverwachte problemen met uw sanitair? Schakel TC-Verwarming in voor een efficiënte en onmiddellijke reparatie. Zowel voor sanitaire werken als voor herstellingen aan uw verwarming beschikken we over een noodservice die dringende herstellingen garandeert de dag zelf, tijdens het weekend, op feestdagen en ’s avonds. 

Kleine of grote sanitaire herstellingen? Vraag de vakmannen van TC-Verwarming voor het:

 • vrijmaken van verstopte leidingen
 • herstellen van lekkende kranen
 • herstellen van het toilet
 • ... 

Sanitair op maat

Voorzie uw nieuwbouwwoning of renovatieproject van stromend water waar en wanneer u het wilt dankzij de service van TC-Verwarming. Vanuit Brecht komt onze loodgieter naar u toe voor het installeren of herstellen van uw sanitair.  

Van leidingen tot baden

Wilt u uw kranen laten vervangen? Mist u een ruim ligbad in uw badkamer? Of kan uw volledige badkamer eigenlijk een opfrissingsbeurt gebruiken? Vraag het allemaal aan één aannemer. Wij regelen uw totale renovatiewerken, van nieuwe leidingen tot de volledige afwerking van uw sanitair. 

Bel meteen voor het plaatsen of vervangen van:

 • waterleidingen
 • afvoerleidingen
 • toiletten
 • douches (ook inloopdouches)
 • baden
 • lavabo’s
 • kranen 

Kwaliteitsmaterialen voor uw sanitair

Voor ieder project werkt TC-Verwarming met kwaliteitsvolle en betrouwbare materialen, zoals materialen van groothandel Schrauwen. Of u door ons nu een nieuwe centrale verwarming laat plaatsen of u contacteert ons voor sanitaire toepassingen, wij garanderen telkens kwalitatief en duurzaam materiaal! 

Regenwaterrecuperatie

Ondanks de droge zomers die we soms kennen in België, krijgen we steeds vaker te maken met wateroverlast. Het systeem van regenwaterrecuperatie biedt dan ook de ideale oplossing om regenwater op te slaan op eigen terrein zodat u het later opnieuw kunt gebruiken. 

Wist u dat het hergebruiken van regenwater talloze voordelen met zich meebrengt? Zo bevat regenwater veel minder kalk dan drinkwater en is het bijgevolg veel beter voor onder andere uw wasmachine, uw wasgoed en uw planten. Door kalkarm regenwater te gebruiken, heeft u minder wasproduct nodig, wat dan weer uw budget en het milieu ten goede komt. Win-win! 

Rioleringswerken

Zoekt u gedreven vakmannen die uw binnenriolering en afwateringssysteem kunnen aanleggen? Renoveert u uw volledige woning en staan weldra de rioleringswerken op het programma? Of gaat u voor een gedeeltelijke renovering en moet uw riolering heraangelegd worden? Voor alle mogelijke rioleringswerken in de ruimere omgeving van Brecht, kunt u bij ons terecht! 

Waterontharding

Een waterontharder is op langere termijn uw garantie op een minimum aan herstellingen van uw leidingen en uw sanitair. Waterontharder zorgt er namelijk voor dat uw apparaturen beschermd worden tegen kalkaanslag, wat betekent dat uw huishoudelijk apparatuur een langere levensduur geniet. Hoe zuiver uw kraantjeswater ook mag zijn, het bevat steeds kalk of andere onzuiverheden die u liever niet tot bij u en uw gezin laat komen. Aan de hand van verschillende factoren zoals het aantal verbruikspunten en het aantal gezinsleden, wordt er bepaald welke waterverzachter het best past bij u en uw gezin. 

Contact

Tijd om uw sanitaire voorzieningen te vernieuwen? In de ruimere omgeving van Brecht kunt u daarvoor rekenen op onze kennis en kunde. Ook kan u bij ons terecht voor badkamerrenovatie, vloer-en tegelwerken en lekdetecties. Neem contact op voor meer informatie.