Aarzel niet om ons te contacteren als u nog vragen heeft of indien u meteen een afspraak wenst te maken. Op onze kennis en kunde kunt u rekenen!


Contact 0492 06 96 97

VLOER- EN TEGELWERKEN

Op onze stevige ondergrond kunt u bouwen

Wilt u graag een nieuwe vloer leggen in uw woning of in uw handelspand? Kan uw vloer een deftige onderhoudsbeurt gebruiken? Bij TC-Verwarming bieden we de beste producten aan voor het reinigen, beschermen en onderhouden van uw tegels, uw parket en uw natuursteen. Bovendien zijn wij uw garantie op een snelle en efficiënte service én gaan we er prat op voor de meest kwalitatieve tegels en vloeren te kiezen zodat u nog jaren kunt genieten van een duurzaam resultaat. Wij voorzien u van de gepaste tegels en vloeren zowel in uw woning als rondom uw woning of domein. 

Feilloze terrassen en opritten

Niet alleen zorgen wij voor tegels en vloeren op maat van uw interieur, maar ook beschikken onze vakmannen over de nodige ervaring om uw terras en oprit te betegelen. Uw woning is immers pas écht af wanneer u beschikt over een perfect geplaatst terras en/of oprit. 

Wij komen met plezier langs om uw verwachtingen te bespreken. We zijn er bovendien van overtuigd dat het mogelijk is om voor elk budget een oplossing in vloer- en tegelwerken op maat te voorzien. Ook kan u bij ons terecht voor badkamerrenovatie, sanitaire werken, verwarming, en lekdetecties. Wij bieden voor elk wat wils!